Lid worden?

Lid worden bij Tempo

Misschien ben je al eens een paar keer komen kijken bij Tempo. Of heb je misschien al een keer meegetraind met een vriendje of vriendinnetje. Of je bent als korfballer in Alphen komen wonen en wil nu graag bij ons komen spelen. Of je hebt vroeger korfbal gespeeld en wilt het wel weer eens proberen. Bij Tempo ben je natuurlijk van harte welkom!

Op deze website vind je alle informatie over onze vereniging. Ook voor Tempoleden zelf is deze site namelijk dè vindplaats voor informatie voor alles wat met Tempo te maken heeft!

Korfbal is een gemengde sport, waarbij de competitieteams in de F (6/7 jaar) en E (8/9 jaar) leeftijd bestaan uit 4 spelers (2 meisjes en 2 jongens) en vanaf de D leeftijd uit teams met 4 meisjes en 4 jongens. Dit betekent dat het soms lastig kan zijn om nieuwe leden direct in een team te plaatsen. In de ene categorie zoeken we nog jongens, terwijl de andere categorie juist meisjes nodig heeft. We zullen altijd proberen om een goede oplossing te vinden en het liefst plaatsen we je direct in een team, want er is natuurlijk niets leuker dan echte wedstrijden spelen! Mocht dat niet lukken dan stellen we een groepje samen van nieuwe leden die met elkaar de beginselen van het korfbalspel kunnen leren. Overigens kan je al vanaf de leeftijd van 4 jaar met korfbal beginnen, namelijk bij onze Kangoeroes die elke zaterdagochtend een uurtje trainen.

Als je meer informatie wilt hebben die je zelf niet op de website kunt vinden, kun je altijd mailen naar ledenwerving@kvtempo.nl. Verder vind je ook veel informatie in onze informatie Flyer:

Flyer KV Tempo

Via de volgende link kan je het aanmeldingsformulier downloaden om je op te geven als lid van onze vereniging:

Aanmeldingsformulier

Ben je geïnteresseerd, klik op het bovenstaande bestand om het aanmeldingsformulier te openen, print hem uit en stuur hem ingevuld en met een pasfoto op naar:

K.V. Tempo ledenadministratie
t.a.v. Jannie Wielinga
Herfstlaan 45
2408 NL Alphen aan den Rijn

Graag tot ziens bij KV Tempo!