Zaterdagen 2020: Oefenwedstrijden & andere leuke activiteiten voor de jeugd

12 November 2020 13:25

De start van de competitie laat nog even op zich laten wachten. Daar het een groot vraagteken is wanneer we weer gaan beginnen, is het idee ontstaan om een aantal zaterdagen in te vullen met onderlinge wedstrijden en andere activiteiten.

Op dit moment is de planning tot en met 31 december als volgt:

-          21 november: onderlinge wedstrijden, hier vind je het hele overzicht

-          28 november: andere activiteit, verder info volgt

-          5 december: geen activiteiten i.v.m. Sinterklaas

-          12 december: onderlinge wedstrijden, verder info volgt

-          19 december: clinics verzorgt door de selectie, verder info volgt

Het programma voor 21 november staat inmiddels op de site. Het is een strak programma dus het is belangrijk dat de wedstrijden op tijd beginnen. De D/E/F spelen 2x 20 minuten en de A/B/C 2x 25 minuten, met een rust van 3 minuten. Zorg ervoor dat je 5 minuten voor aanvang omgekleed en wel aanwezig bent en ga na de wedstrijd gelijk weg. De wedstrijden van de A1 en B1 zullen met schotklok worden gespeeld, echter zonder zuivere speeltijd. Mocht je niet kunnen meld je dan af bij je trainer en het betreffende wedstrijdsecretariaat. Ook op deze zaterdagen gelden alle regels die in het corona protocol zijn opgesteld. Ouders mogen dus niet meer naar binnen en zijn niet toegestaan om de wedstrijden te bekijken. Het hele protocol vind je hier.

Met de invulling van 28 november zijn we nog druk bezig. Nadere info volgt zodra er meer bekend is. Houd de site dus goed in de gaten. Voor 12 december gaan we kijken of we een iets andere invulling (indien wenselijk) kunnen geven aan de onderlinge wedstrijden. Het jaar sluiten we dan af met clinics voor alle categorieën die door de selectie worden gegeven. Het schema hiervan volgt nog.

Uiteraard hopen wij als TCJ net als jullie dat alles weer zo snel mogelijk normaal wordt. Tot die tijd proberen we met elkaar er het beste van te maken.