Wie is die Glissenaar… Even kennis maken maar…

05 October 2020 16:10

Graag wil ik op deze manier kennis maken met een groter deel van de vereniging. Sinds 10 augustus loop ik wekelijks rond op het sportpark. Het is inmiddels alweer 9 weken geleden dat ik de eerste training aan de selectie heb mogen geven.

Maar om te beginnen wat meer over mezelf; ik ben Mark Glissenaar, getrouwd met Mariska en trotse vader van Nathan, Davey en Senna. We wonen in Moordrecht en ons gezin is ook min of meer door korfbal ontstaan, de vonk tussen Maris en mij is daar wel overgesprongen. Wij hebben zoals meer spelers bij Tempo dus ook een band met de vereniging IJsselvogels.

Docent LO:

Doordeweeks sta ik als docent LO voor de klas in Zoetermeer, op woensdag heb ik een vrije dag thuis om ook lekker tijd met onze kinderen te kunnen doorbrengen.

Trainer bij Tempo:

Edo belde mij met de vraag of we eens in gesprek konden gaan; ik had elders ook al enkele serieuze gesprekken gevoerd, dus op de valreep werd mijn interesse dusdanig gewekt dat ik hier vol voor ben gegaan. Ik had het gevoel dat hier een klus te doen is die bij mijn karakter en visie past.

Plezier, relatie en eigenaarschap

Ik ben van mening dat je in een teamsport elkaar moet proberen te begrijpen. Als je weet waarom iemand iets doet, dan kun je het ook beter begrijpen en accepteren. Samen met plezier het beste uit elkaar halen geeft een heerlijke emotie waar je naar op zoek bent vind ik! Daarnaast ben ik als trainer altijd op zoek naar gedeeld eigenaarschap. Het plan moet gedragen worden door het team, ik vraag daarom van spelers en ook van mezelf om uit zichzelf en in dienst van het team te stappen.

Eerste indruk

Mede dankzij een geweldige samenwerking tussen alle leden van de staf heb ik een erg fijne start kunnen maken. Ik heb Tempo als een hechte club mensen leren kennen. Ik voel mij welkom en verzorg samen met Sanne met veel plezier de trainingen.

Selectie

Na een wat stroeve start zijn ook de eerste overwinningen binnen, ik verwacht dit jaar elke wedstrijd met zowel 1 als 2 kansen op de overwinning te hebben!

Mark