Wedstrijdinformatie voor Tempo G2

02 December 2018 12:35

Allereerst weer een leuke mededeling. We gaan dit jaar ook weer proberen een kerstbrunch te houden. Dit doen we in de Tempo kantine op 22 december van 12:00-13:30 uur.

Alle G-leden met hun ouders en begeleiding zijn hiervoor uitgenodigd. We hopen dat het weer net zo gezellig wordt als vorig jaar.
Natuurlijk hopen we er weer op dat iedereen aanwezig kan zijn en weer een eigen gerecht mee wil nemen.
Verdere informatie volgt nog. Contact over deze brunch verloopt via José Huls (josehuls@hotmail.com).

Komende woensdag 5 december is er geen training voor Tempo G1.

Afgelopen zaterdag boekte de G1 weer een mooie overwinning op Velocitas G1 met 7-3. De eerste 2 wedstrijden in de zaal zijn gewonnen!!!!

Komende zaterdag 8 december dan de eerste 2 wedstrijden voor Tempo G2 in de zaal:

13:35 Korbatjo G1 – Tempo G2

15:20 Tempo G2 – Nikantes G1.

Deze worden gespeeld bij Korbatjo in sporthal de Boogerd (Hortensiastraat 5, 3261 BG Oud-Beijerland). We vertrekken om 12:30 vanaf de Limeshallen. De rijders zijn ten Hof, Sol en Spreij.

De volgende speelsters en spelers worden uitgenodigd:

Hanane Abaqouy

Angelo van Dooren

Marieke ten Hof

Peter Hulsman

Nicole Kahn

Vincent van Grieken

Kirsten van Langen

Dennis Hoeven

Annemieke Sol

Tim Moerings

Patricia Spreij

Bart Prevo

Erna Zemel

Allemaal natuurlijk weer heel veel succes bij de wedstrijden!!!