Wanneer zijn er wedstrijden? Het competitie schema

31 January 2020 1:55

We zijn pas net over de helft van het seizoen 2019-2020 maar het competitieschema van het KNKV voor het komende seizoen is al klaar. Hierin staat overzichtelijk vermeld in welke periodes en in welke weekenden er wedstrijden gespeeld gaan worden op de verschillende niveaus. Het schema is te vinden op de website van het KNKV.

Bij de start van het seizoen waren vele ouders verrast over de planning van wedstrijden. Om dit te voorkomen, attenderen wij u graag op het competitie schema

Dit schema helpt u om alvast rekening te houden met de speelweekenden van komend seizoen. Dit kan wellicht handig zijn bij het plannen van vakanties oid. Bovenaan het schema wordt in rood de categorie aangegeven. Daaronder ziet u de speeldata van de betreffende categorie. Houdt er rekening mee dat de weekenden voorafgaand aan het begin van een seizoensdeel (1e en 2e helft veldcompetitie en zaalcompetitie) gebruikt worden om oefenwedstrijden te spelen.
Op zaterdag 29 augustus zal de seizoensopening zijn bij Tempo. Hier maken we een fantastische dag van met oefenwedstrijden, eten, en wellicht een gezellige feestavond. Zet deze datum alvast in uw agenda.

Klik hier om naar het schema te gaan