Verenigingenmarkt in De Baronie op 20 juni: wie bemant de Tempo-kraam?

31 January 2020 17:12

Tempo is gevraagd mee te doen aan de verenigingenmarkt die dit jaar op zaterdag 20 juni van 10.00 tot 16.00 uur wordt gehouden in Winkelcentrum De Baronie. Tijdens de verenigingenmarkt krijgen verenigingen op het gebied van cultuur, sport, vrije tijd en onderwijs de gelegenheid hun vereniging te presenteren. Dit kan door in een kraam informatie te geven, maar ook door een demonstratie.

Omdat de ledenwerfcommissie klein is (drie actieve leden) en op dat moment druk zal zijn met het schoolkorfbaltoernooi, hierbij de vraag welke leden de kraam willen bemannen. We zullen uiterlijk op 21 februari bij de organisatie moeten aangeven of we meedoen. Interesse om Tempo te presenteren op de verenigingenmarkt? Mail dan vóór 20 februari naar ledenwerving@kvtempo.nl
Alvast bedankt! Priscilla, Luciënne en Margo