Vacatures wedstrijdsecretaris jeugd

31 October 2018 21:6

Welke enthousiaste vrijwilligers willen de TCJ komen versterken? TCJ leden zijn gezamenlijk verantwoordelijk voor een goed verloop van het wedstrijdprogramma en spelen een cruciale rol in de planning en communicatie binnen de jeugdteams.

Je bent aanspreekpunt en vraagbaak voor ouders langs de lijn, spelers, trainers en biedt een helpende hand bij onvoorziene zaken op en rond het veld.

Ben jij een geboren planner en organisator? Ben je tactisch, begripvol en communiceer je gemakkelijk? Dan is KV Tempo MET SPOED op zoek naar jou!

Op korte termijn hebben we nodig;

C-PUPILLEN WEDSTRIJDSECRETARIS

D-PUPILLEN WEDSTRIJDSECRETARIS

De taken van de secretaris hebben vooral een administratief karakter. In deze functie kun je de meeste zaken via email [soms telefonisch] vanuit huis doen.

Aan het begin van het seizoen heb je het even druk; Tempo leden moeten gekoppeld worden aan team en trainer, teambrieven en rijdersschema moeten worden opgesteld en eventuele nieuwe leden zullen van informatie voorzien moeten worden.

Lopende het seizoen ben jij degene die eventueel een wedstrijd verplaatst, invallers regelt bij afmeldingen, een kaartje stuurt naar langdurig zieken en als “we” kampioen kunnen worden bestel je taart voor het team.

Aan het eind van dit seizoen [zomer 2019] heeft 1 wedstrijdsecretaris aangegeven het stokje over te willen dragen, te weten;

E-PUPILLEN WEDSTRIJDSECRETARIS

Dus ook hiervoor zijn we, met minder spoed, op zoek naar die geboren planner.

Bekijk hier de volledige taakomschrijving van de TC/TCJ.

Nog géén vrijwilligerstaak en voldoe je aan bovenstaand profiel? Meldt je dan bij Jan Dirk Koersma via tcj@kvtempo.nl of 06-46725928 of bij één van de huidige secretarissen voor hoe en wat. Heb je interesse en wil je vast een kijkje in de keuken? Dat kan natuurlijk altijd.

TCJ KV Tempo