Vacature jeugdsecretaris

19 January 2021 0:45

 Korfbalvereniging Tempo

Welke enthousiaste vrijwilliger wil de TCJ komen versterken? TCJ leden zijn gezamenlijk verantwoordelijk voor een goed verloop van het wedstrijdprogramma en spelen een cruciale rol in de planning en communicatie binnen de jeugdteams.

Je bent aanspreekpunt en vraagbaak voor ouders langs de lijn, spelers, trainers en biedt een helpende hand bij onvoorziene zaken op en rond het veld.  

Ben jij een geboren planner en organisator? Ben je tactisch, begripvol en communiceer je gemakkelijk? Dan is KV Tempo op zoek naar jou!

WEDSTRIJDSECRETARIS  JEUGD 

De taken van de secretaris hebben vooral een administratief karakter. In deze functie kun je de meeste zaken via email [soms telefonisch] vanuit huis doen.   

Aan het begin van het seizoen heb je het even druk; Tempo leden moeten gekoppeld worden aan team en trainer, teambrieven en rijdersschema moeten worden opgesteld en eventuele nieuwe leden zullen van informatie voorzien moeten worden.  

Lopende het seizoen ben jij degene die eventueel wedstrijd verplaatst, invallers regelt bij afmeldingen, kaartje stuurt naar langdurig zieken en als “we” kampioen kunnen worden bestel je taart voor het team.   

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Bram v.d. Waals, tcj@kvtempo.nl  

Hoofdsponsor

Sponsoren