Update: Vrijwilligers gezocht voor taxi

12 September 2020 22:0

UPDATE: Heel veel dank voor de vrijwilligers die zich hebben aangemeld voor het vervoeren van 2 G-leden op de zaterdag. We kunnen nu een rooster gaan maken, maar eigenlijk hopen we nog wel dat 2-4 personen zich bij ons aanmelden om zo een schema te kunnen maken waar je 1 keer in de 4-6 weken aan de beurt bent. Dus graag hoor ik nog van jullie!!!

UPDATE: Afgelopen zaterdag heeft Margriet mij om 13:30 gebeld dat een G-lid nog steeds op de taxi zat te wachten bij het begin van de Olympiaweg. Dit is anderhalf uur!!! na afloop van de training. We hebben maar zelf voor het vervoer gezorgd. Bij navraag bleek de taxi bij de Limes geweest te zijn.....

Wederom duidelijk dat hier hulp zeer is gewenst. Op mijn oproep van vorige week heeft 1 lid zich gemeld. Dat is natuurlijk super, maar te weinig om een rooster te maken. Daarvoor zijn er nog zeker 5 aanmeldingen nodig. Natuurlijk hoef je niet op 1 zaterdag zowel te halen als te brengen. Het kan ook 1 van de 2 zijn. We maken een rooster met elkaar op basis van beschikbaarheid en samen komen we er wel uit.

Dus nogmaals graag nog enkele aanmeldingen om dit te gaan verzorgen voor deze leden.

Hierbij een oproep om een taxi probleem binnen de G op te lossen.

Iedereen heeft wel eens, aan het begin van de Olympiaweg of in de Limes, G-leden zien staan die moeten wachten op hun vervoer. dit kan soms wel eens uren duren. Afgelopen zaterdag bij de training was de taxi ook weer te laat bij het begin van de training zodat er 3 kwartier werd gemist.

Binnen de G vragen wij ons af of we binnen Tempo een taxidienst kunnen opzetten die deze leden op zaterdag kan ophalen en terugbrengen naar hun locaties. Er zijn in ieder geval al minimaal 2 trainers bereid om dit te doen en als we er dus nog 6 vrijwilligers bij kunnen vinden dan zou 1x per 2 maanden aan de beurt zijn.

Het gaat hierbij om 2 leden die in Hazerswoude en Zwammerdam moeten worden opgehaald. Als trainers hebben we het ritje al regelmatig gereden en je doet er ruim een half uur over. Dit betekent dus op zaterdag om ongeveer 10:15 vanuit Alphen vertrekken om op tijd te zijn voor de training van 11:00-12:00 en dan na de training van 12:00 weer naar huisbrengen.

Ik hoop echt dat we hiervoor een aantal vrijwilligers kunnen vinden en dat we dit als Tempo kunnen oplossen voor deze leden. Voor inlichtingen en informatie kun je terecht bij Tom de Vries (g@kvtempo.nl of stuur een bericht naar 06-51313528)