Update op de taxiservice voor Tempo G

12 October 2020 8:25

Afgelopen zaterdag eerste succesvolle taxidienst voor Tempo G uitgevoerd. Natuurlijk is dit al verschillende malen door trainers van de G gedaan, maar nu voor de eerste keer door Tempo leden buiten de G!!!! We zijn nog wel op zoek naar een paar extra vrijwilligers.

Met gepaste trots kunnen we zeggen dat afgelopen zaterdag Margriet en Maarten eigenlijk de eerste taxi dienst hebben uitgevoerd namens Tempo. Dit is allemaal prima gegaan. Onder vrolijk gezang zijn ze keurig bij de training gebracht en weer op tijd bij de woning afgeleverd.

Deze taxidienst houdt in dat 2 leden van Tempo G op zaterdag voor de trainingen van 11:00-12:00 worden opgehaald van en teruggebracht naar hun woningen.

We hebben allemaal kunnen zien dat het reguliere vervoer de afgelopen jaren niet heeft gewerkt en dat deze leden vaak te laat op de training aanwezig waren en soms wel ruim een uur moesten wachten om opgehaald te worden.

We zijn dan ook enorm trots dat het gelukt is om vrijwilligers te vinden die op zaterdag dit op zich willen nemen. Volgens het rooster op dit moment ben je 1x per maand aan de beurt. We zouden dan ook nog graag willen dat een aantal vrijwilligers zich aanmeldt zodat je 1x per 2 maanden aan de beurt bent. Binnenkort ga ik het rooster voor de zaal maken en iedere aanmelding extra is geweldig.

Dus denk je dat is ook wel iets voor mij om te doen meld je dan aan en laten we samen deze service aan deze 2 leden goed in stand houden.

Voor meer informatie kun je terecht op g@kvtempo.nl of bel mij op 06-51313528

Met vriendelijke groeten,