Trainers seizoen 2019/2020 en trainingsschema veld

19 July 2019 21:18

Iedereen maakt zich inmiddels op voor de zomervakantie. De trainingscommissie is echter nog druk bezig met het regelen van trainers voor alle teams. Voor heel veel teams is dit gelukt. In het bijgaand schema staan de trainers voor aankomend seizoen!

Voor enkele teams zoeken we nog trainers. Bij deze een dringende oproep aan een ieder die tijd en zin heeft om aankomend seizoen trainen te geven om zich bij de trainingscommissie op te geven. Dit kan bij de manager trainingscommissie: Edwin van der Horst (06-42503444). We zoeken nog trainers voor de A4, B3 en B5.  

De trainingen voor de S1, S2, S3, S4, S5, A1, A2, B1, B2, C1 en C2 beginnen op maandag 19 augustus. De overige teams starten een week later op maandag 26 augustus.

Omdat ons hoofdveld deze zomer wordt vervangen zal de ruimte in de eerste weken wat beperkt zijn. We gaan er vanuit dat in goed overleg met elkaar elk team de ruimte heeft om goed te kunnen trainen. Uiteraard kan er ook gebruik gemaakt worden van het grasveld.

Voor de E en F teams komt er dit jaar een nieuwe vorm van trainen. Zij zullen per categorie een half uur van iedere training dezelfde oefenstof krijgen. Op deze manier krijgen kinderen allemaal dezelfde oefenstof. Deze manier van trainen geven is nieuw voor Tempo en zal de komende tijd vorm gegeven worden door de trainingscommissie in samenwerking met de E en F trainers. De trainers van de E en de F hebben hier al een bijeenkomst over gehad.

De volgende trainingsbijeenkomst is op vrijdagavond 23 augustus. Het eerste uur is dan voor de E en F trainers en het uur daarna voor de overige trainers. Trainers zet deze datum alvast in je agenda!

Namens de trainingscommissie wensen wij (
Maaike Gerling, Bob Bergshoef, Kevin Vink, Aad van Rijthoven, Arjan Baerveldt en Edwin van der Horst)jullie allemaal een hele fijne vakantie!


Hoofdsponsor

Sponsoren