Terugblik op een tropisch schoolkorfbaltoernooi

01 July 2019 15:11

Zaterdag 29 juni vond er een zeer geslaagde editie van het school korfbal plaats. Ongeveer 60 teams streden op sportieve wijze om de prijzen. Vanwege het weer was er zelfs een spetterende verrassing.

Zaterdag ontvingen we meer dan 400 basisschoolleerlingen die, ingedeeld in bijna 60 teams, meededen aan het 51e schoolkorfbaltoernooi. De weersvoorspellingen zorgden ervoor dat eerder die week besloten werd om een tropenrooster toe te passen. Dat betekende dat het toernooi vroeger begon met kortere wedstrijden. En dat bleek een hele goede beslissing te zijn geweest waarvoor ook de begeleiders van de deelnemende scholen hun waardering lieten blijken. Die waardering was er ook voor het ingelaste programmaonderdeel: het bezoek van de brandweer die alle deelnemers halverwege de ochtend trakteerde op een zeer welkome en gewaardeerde verkoelende douche! “Een échte Tempo-actie”, hoorden we mensen zeggen.

We mogen dus terugkijken terug op een geslaagd toernooi waarbij alle vrijwilligers weer hun rol pakten in de organisatie waardoor we voor de deelnemers een leuk evenement hebben kunnen neerzetten. Alle Tempo-leden die hun steentje aan het toernooi hebben bijgedragen: coaches, scheidsrechters, bar- en keukenploeg, toernooibazen Tom en Arie, organisatie- en ontvangstcomité, snoepverkoop, omroepster Daniëlle, de dames van de goodie bags en alle anderen die de helpende hand hebben toegestoken bedankt voor jullie inzet! We bedanken ook onze hoofdsponsor Klaverblad Verzekeringen die, naast de goodie bags, ook zorgde voor de heerlijke stroopwafels. Ook bedanken we de vrijwillige brandweer voor hun onvergetelijke waterspuitactie en de Lidl voor het sponsoren van de appels!

Hopelijk mogen we in het nieuwe seizoen daardoor weer een aantal nieuwe leden verwelkomen.