Tempo/Klaverblad Verzekeringen weet niet te overtuigen tegen Groen Geel/IJskoud de Beste

02 December 2019 5:24

 Korfbalvereniging Tempo

De eerste cruciale wedstrijd tussen de twee promovendi werd afgelopen zaterdag eenvoudig gewonnen door Groen Geel/IJskoud de Beste, in Alphen werd het 15 - 28.

De goed gevulde sfeervolle Limeshal was afgelopen zaterdag het decor voor de eerste cruciale ontmoeting tussen Tempo/Klaverblad Verzekeringen en Groen Geel/IJskoud de Beste. Beide ploegen zijn nieuwkomers in de Cashback korfballeague waaruit 1 ploeg rechtstreeks zal degraderen. 

Aan het begin ontlopen de ploegen elkaar niet veel. Hoewel Groen Geel op voorsprong komt, trekt Tempo de stand onder aanvoering van Tom Steenbeek weer gelijk. Als ook Rosanne Visscher scoort, maakt het publiek zich op voor een mooie strijd. 

De ontketende Martin Coevert gooit echter al snel het duel op slot. Met in totaal 11 treffers schiet hij Groen Geel wederom op ruime voorsprong. Naast zijn scores draagt ook de rest van het team van Groen-Geel bij met een hoog rendement,

In de tweede helft is Stijn Eilers in de ploeg gekomen. Mede dankzij zijn reboundkracht komt Tempo tot vele pogingen, maar met een percentage onder de 15% was dit onvoldoende om het Groen Geel lastig te maken. De achterstand wordt hierdoor groter. (Eindstand 15 - 28)

Hoofdsponsor

Sponsoren