Tempo/Klaverblad Verzekeringen biedt goed partij aan Top / SolarCompleet

05 January 2020 2:4

 Korfbalvereniging Tempo

Streekgenoten Tempo/Klaverblad Verzekeringen en Top/SolarCompleet speelden een attractief duel bij de opening van het nieuwe jaar. De winst was voor Top/Solarcompleet waarbij met name Jet Hendrikx en Barbara Brouwer het verschil maakte.

In de eerste helft waren de ploegen aan elkaar gewaagd. Jet Hendrikx en Paul Anholt schoten met scherp voor Top/Solar Compleet. Bij Tempo waren er fraaie acties rondom de paal van Elma Schreuder en Rosanne Visscher. Dankzij sterk spel van Martin en Tom Steenbeek stond er een ruststand van 13-15 in het voordeel van de ploeg van Sassenheim.

De tweede helft verliep gelijk aan de eerste. Barbara Brouwer schoot een hoog percentage en bracht het verschil naar 4 doelpunten. Tom Steenbeek hield de ploeg in de race met zijn goals. Hij maakte er in totaal 7. Dankzij goed reboundend werk kon Tempo ook met regelmaat lange aanvallen spelen. Jelle Steenbeek kwam in de tweede helft goed tot scoren en maakte drie treffers op rij. Hierdoor bleef het verschil lange tijd op vier goals. Tempo/Klaverblad Verzekeringen was echter niet bij machte om deze marge te verkleinen. In de laatste minuten maakte Top/Solar Compleet enkele goals op rij waardoor de eindstand wird bepaald op 24-32. Bij de Alphense hoofdmacht maakte Yoran Marck zijn debuut in de Korfballeague.

Komende week is Tempo/KLaverblad Verzekeringen niet actief door de buitenlandse speelverplichtingen van tegenstander Fortuna.

Hoofdsponsor

Sponsoren