Tempo corona protocol wedstrijden inclusief poortwachters

01 October 2020 23:41

De besmettingen lopen op en de regels zijn weer aangescherpt. Gelukkig kunnen en mogen we nog wel sporten op dit moment. Wij vragen iedereen het protocol goed te lezen en zich te houden aan de gestelde regels. Ook zijn er vanaf zaterdag corona poortwachters. Kijk goed wanneer jij aan de beurt bent.

Als club hebben we ook nu weer ons uiterste best gedaan een helder protocol op te stellen zodat de trainingen en wedstrijden veilig doorgang kunnen vinden. In dit bericht vind je de link naar dit document.

Klik hier voor de link naar het meest recente Corona protocol van KV Tempo

In samenspraak met het bestuur is besloten om de vrijwilligers uren van bar- en keukenmedewerkers / teams in te zetten voor het poortbeleid.

Ook zal er een beroep worden gedaan op ouders van thuisspelende jeugdteam om namens KV Tempo twee uurtjes corona vrijwilliger te zijn.

Hierbij het rooster voor de eerste weken:

Bij de poort wordt er gewerkt voor het poortbeleid de algeheel bekende: gezondheidschecklist.
Dit kun je hier lezen en bekijken.

Let op: Er is zeer beperkt tot geen toegang voor leden en ouders. De vrijwilligers aan de poort voeren daarmee het landelijk beleid uit. Bekijk vooraf of je toegang hebt om teleurstellingen te voorkomen.

Alleen samen krijgen we corona onder controle!