Tempo bouwt: de fundering

07 January 2021 18:51

Met de laatste oliebol net achter de kiezen heeft aannemingsbedrijf Bruijnes de voorbereidende werkzaamheden voor de nieuw- en verbouw van het Tempo clubgebouw hervat.

Het gestripte clubgebouw oogt koud en ijzig op deze regenachtige donderdag. In de keet vinden we een bellende Edwin van de Werf, voorman van het project. Op de vraag “Zijn er bijzonderheden te melden?” is zijn antwoord helder: “Nee hoor, alles loopt prima, de huidige werkzaamheden vinden vooral onder de grond plaats, daar zie je straks niets meer van.”

Buiten zijn alle palen inmiddels geslagen en samen met Edwin van der Weijden trotseert hij het weer bij het leggen van de fundering voor het nieuw aan te bouwen deel. “Over een paar weken gaan we de hoogte in, dan wordt het allemaal meer zichtbaar voor de mensen.”