Tempo B2 flikt het! Kampioen!

13 October 2016 20:2

Wat vooraf een bijna onmogelijke opgave was, bleek totaal anders te zijn. Tempo B2 is gisteravond kampioen geworden door De Vinken B1 met duidelijke cijfers (7-3) naar huis te sturen.

Aan de voorbereiding was te merken dat de B2 de wedstrijd serieus opvatte. Spelen op het hoofdveld, scorebord aan en op tijd de warming up.

In de eerste helft waren de ploegen aan elkaar gewaagd, met een iets sterker De Vinken.

Het scoren aan beide kanten was moeizaam, getuige een ruststand van 2-2. Na de rust zette coach Marjolein twee wissels in. Dat pakte goed uit. Verdedigend zat het potdicht en er werden veel ballen onderschept. De aanval kreeg daardoor veel meer kansen. Aanvallend ging het in de tweede helft een stuk beter, er werd goed naar de vrije kans gezocht. Die werd regelmatig gevonden zodat de B3 soepel de wedstrijd winnend kon uitspelen. In de laatste 5 minuten mochten Dyanne en Wilco invallen.

Scheidsrechter Henny Drost floot een bijzonder goede wedstrijd.

De TCJ feliciteert spelers en begeleiding van harte met dit kampioenschap