Tempo 3 stelt kampioenschap uit voor vrijgezellenfeest

14 May 2018 11:13

In alle vroegte reed de goednieuwsverslaggever richting de velden. Tequila, wijn, Blue Curacao, Champagne, tas vol goed gevoel. Overwinning aan onze zijde, kleine misstap van KVS en het kampioenschap kon weer worden gevierd. De dag liep echter anders. Tempo 3 piste nog één keer buiten de gouden pot. En uw verslaggever spartelde zelf in de Scheveningse zee. Een fantastische vrijgezellendag gecomplementeerd met uiteraard 2 punten.

Dit verslag zou natuurlijk een goed beeld moeten geven van het excellerende Tempo 3. Maar die hebben de verslaggever meer informatie gestuurd over de bier tussenstand dan de wedstrijd.
In vogelvlucht dan dus maar:
Na een kwartiertje zakte de special one reeds achterover in zijn stoep. Tussenstand 4-10 in Alphens voordeel. Klusje geklaard. Tijd voor goed nieuws uit Scheveningen. De verslaggever, uiteraard ter plaatse, ging op onderzoek uit. Deed haar best zaken te ruilen. Maar een paperclip omzetten in twee punten is nog niet gemakkelijk. Via een kerstboom, aansteker en muis uit de zak, kwam Riet van top tot teen in tijgerprint met de gouden beker/pot. Tempo 3 werd geïnformeerd, dit zijn goede voortekenen.

Tempo 3 zette dus ouderwets door. 10-16 bij rust, the Special One plopte zijn eerste biertje open. Iets wat niet aan de oren van de Stofzuiger voorbij gaat. Dus die hop, hop, hop, hop, hop, hop, hop, hop, hop, hop, hop, legde zijn 11de erin om ook in aanmerking te komen voor gele rakkers. Het was dat Maart er nog een doorlopertje in gooide, om toch nog enigszins verrassend uit de hoek te komen, 10-21.

In Scheveningen had De verslaggever inmiddels een koude douche gehad. KVS had toch gewonnen. Het werd een gouden pispotje. Hopelijk heeft Riet het niet gezien. Nog even geen kampioenschap. Tempo scoorde er toch nog maar een paar om met een goed gevoel het veld af te stappen. Einduitslag 17-29. Wel de punten mee. De groepsevenementen werden er niet door beïnvloedt. Vul de glazen! BBQ en Zwitserse Kaasfondue om de Buik te vullen. Klein bescheiden vuurtje en een goed gesprek maakte de dag perfect af.

Volgende week Pinksterweekend. Week erop Avanti, thuis, 10:30. Bij een overwinning kan voor 12:00 de eerste champagne naar binnen. Daar wil je bij zijn!