Tempo 2 is ongeslagen herfstkampioen!

16 October 2016 20:0

Tempo 2 had afgelopen wedstrijd maar 1 doel en dat was winnen van de nummer 2: KVS 4. Dit zou namelijk betekenen dat we ongeslagen de zaal in zouden gaan en dus van elke tegenstander een keer hadden gewonnen.

Daarnaast zou Tempo dan ook 6 punten los staan van de nummers 2, Tjoba en KVS. Nou, het is gelukt! De wedstrijd liep gelijk op, maar Tempo bleef op KVS vooruitlopen met steeds een voorsprong van 2 punten. Deze voorsprong werd uitgebouwd tot een stand van 16-8. Een sterke eerste helft voor Tempo, maar dit was in de tweede helft niet het geval. Er werden wat minder goed keuzes gemaakt aan Alphense kant. De geel-zwarten konden moeilijk het mandje vinden. Juist in deze fase gingen de vissen er weer in geloven. Was er sprake van Haagse bluf? Nee, natuurlijk niet! Tempo speelde de wedstrijd netjes en gecontroleerd uit, dit resulteerde in een eindstand van 20-17.

Tempo 2 wilt graag wat mensen bedanken. Allereerst de reserves die voor ons klaar hebben gestaan het eerste gedeelte van het veldseizoen met verschillende inval-/reservebeurten. Dat waren uit de A1: Eva, Lisa, Niels en Stijn. Uit het 3e Thomas O., Thomas N. en Ilse, uit het 4e Robin A. en als laatste Maartje. Allemaal bedankt, jullie inzet wordt door ons allemaal gewaardeerd! Daarnaast willen we graag Dirk Grootendorst bedanken en nogmaals van harte welkom heten in onze groep. Vanaf heden zal hij de taak als teambegeleider vervullen voor Tempo 2.

We hopen jullie allemaal weer te zien in de Limeshal, waar we uiteraard gaan proberen hetzelfde resultaat te behalen als wat we nu op het veld hebben gedaan, namelijk proberen alles te winnen in mooie wedstrijden en plezier uit te stralen in het veld.

Hopelijk tot dan!