Teamindeling Senioren (en A)

06 June 2021 10:0

De TC is vanaf het begin van het seizoen 2020-2021 begonnen met het volgen van de teams om tot een indeling voor 2021-2022 te komen. Corona heeft heleboel roet in het eten gegooid wat betreft het kijken van wedstrijden, bezoeken van trainingen en spreken van trainers en spelers. De enquete als bron voor de indelingen is daarom dit jaar nog belangrijker geweest. Deze is ruim 150 keer ingevuld, dat was heel erg helpend.

De Teamindeling is HIER.

5 wedstrijdsport senioren teams

In tegenstelling tot vorig jaar, toen we met 6 senioren in de wedstrijdsport uitkwamen, spelen we dit jaar met 5 teams in deze categorie. Er waren simpelweg te weinig mensen voor 6 teams. In de breedtesport senioren zijn er geen wijzigingen.

De afspraak in de wedstrijdsport is dat iedereen in principe 2 keer per week traint en op zaterdag beschikbaar is voor de wedstrijd. Ook verwachten we bereidheid bij mensen om bij een team in te vallen wanneer je dit wordt gevraagd. Het risico kan zijn dat de spoeling dun wordt bij bijvoorbeeld blessures. Uiteraard wordt er dan naar oplossingen gekeken.

Vragen

Ondanks dat we als TC zeer weloverwogen te werk zijn gegaan, kun je natuurlijk vragen hebben naar aanleiding van de teamindeling. Van tevoren willen we graag duidelijk maken dat een verzoek om alsnog hoger ingedeeld te worden normaal gesproken niet gehonoreerd kan worden. We kunnen gemaakte keuzes toelichten, maar om teleurstellingen te voorkomen is het goed om te melden dat reageren wat ons betreft in het teken staat van een schriftelijke of mondelinge toelichting, in plaats van dat het zal gaan om het plaatsen in een ander team. Bij Tempo heerst er over het algemeen een hele goede sfeer, zijn leden betrokken en zijn we op en langs de velden sportief in de reacties naar elkaar, scheidsrechter en tegenstander. Ook in eventuele reacties verwachten we van onze leden dezelfde houding.

Voor een aantal senioren en junioren teams worden er nog selectiewedstrijden georganiseerd. Op basis van trainingen en wedstrijden in een afgebakende periode wordt er dan door trainers en TC selectie gehouden. Hoe deze procedures er uit komen te zien wordt bij aanvang van het seizoen gecommuniceerd.

Mocht je naar aanleiding van bovenstaand stuk of naar aanleiding van de teamindeling vragen hebben, dan kun je die mailen naar tc@kvtempo.nl (voor A jeugd en senioren). Communicatie over de teamindeling gaat alleen via dit mailadres, dus niet via de app met een coördinator. Vragen stellen kan tot 12 juni, dan zorgen wij voor 19 juni dat je antwoord hebt.

Fijne vakantie en tot volgend seizoen!

De TC