Teamindeling 2019-2020

01 July 2019 4:0

In dit bericht vind je alle teamindelingen voor het komende seizoen 2019 - 2020 met daarbij een toelichting van de TC en de TCJ.

De TCJ en TC zijn al vanaf het begin van het seizoen van 2018-2019 bezig geweest met de teamindelingen voor het seizoen 2019-2020. Gedurende het seizoen hebben de TCJ/TC 8 á 10 keer een vergadering over de jeugd en senioren van Tempo. Iedere vergadering wordt er weer geschaafd aan de teamindelingen. Tijdens deze vergadermomenten nemen we ook de input van trainers mee.

Coördinatoren volgen gedurende het seizoen de wedstrijden van zijn/haar categorie, samen met de input van trainers en wedstrijdsecretaresses komt de teamindeling vervolgens tot stand. Omdat het schoolkorfbal nieuwe leden kan aanbrengen, kunnen er wel nog wijzigingen worden aangebracht. Eventuele wijzigingen worden met de direct betrokkene eerst gecommuniceerd voordat er een bericht op de site over zal komen.

Ondanks dat de TCJ en TC weloverwogen te werk gaan, kan het gebeuren dat er vragen ontstaan na het zien van de teamindeling. Wel willen we van te voren duidelijk maken dat vragen om iemand hoger te plaatsen altijd lastig te beantwoorden zijn. We kunnen gemaakte keuzes toelichten, maar om teleurstellingen te voorkomen is het goed om te melden dat reageren wat ons betreft in het teken staat van een schriftelijke of mondelinge toelichting, in plaats van dat het zal gaan om het plaatsen in een ander team. Bij Tempo heerst er over het algemeen een hele goede sfeer, zijn ouders en leden betrokken en zijn we op en langs de velden sportief in de reacties naar elkaar, scheidsrechter en tegenstander. Ook in eventuele reacties verwachten we van ouders en leden dezelfde houding.

Tot slot willen we iedereen dringend verzoeken om eventuele vragen/opmerkingen over de teamindelingen niet bij trainers neer te leggen. De TCJ en TC hebben de indeling gemaakt en zijn verantwoordelijk voor de indeling. De trainers zijn hier wel een groot onderdeel van geweest, maar dragen dus geen eindverantwoordelijkheid.

Mocht u naar aanleiding van bovenstaand stuk of naar aanleiding van de teamindeling  vragen hebben, dan kunt u die mailen naar tcj@kvtempo.nl of tc@kvtempo.nl (voor A jeugd en senioren). Communicatie over de teamindelingen alleen via deze mailadressen, dus niet via de app met een coördinator.

Als u een e-mail stuurt, dan krijgt u in eerste instantie alleen een ontvangstbevestiging. U kunt uw vraag mailen tot en met zondag 30 juni. De TCJ en TC verzamelen alle mailtjes en komen dan vóór 11 juli met een inhoudelijke reactie.

Ga hier naar de Teamindeling 2019/2020.

De TCJ
B-jeugd : Yoran Marck
C-Jeugd: Bram van der Waals
D-Jeugd: Marleen van der Sar