Slecht weer? Corona regels blijven gelijk!

25 September 2020 9:37

Voor komend weekend wordt er slecht weer voorspeld. En dat is vervelend want er zijn veel thuiswedstrijden, waaronder die van de selectie en we gaan 's avonds Glow in the dark midgetgolfen. Met de huidige coronamaatregelen kunnen er maar 6 personen tegelijk in de kleedkamer en is het niet mogelijk in de kantine te verblijven / schuilen. En dat verandert ook niet nu het slechter weer wordt.

Daarom een oproep aan iedereen die zaterdag moet spelen, coachen, fluiten of bij Tempo 1 komt kijken: hou je aan de gemaakte regels, neem een paraplu mee of koop een paraplu in de kantine (op = op). We moeten ons allemaal strikt aan de regels houden, zeker met de oplopende cijfers en de nieuwste coronamaatregelen. Dat betekent dus onder meer dat je bij regen niet kan schuilen in de  kantine.

Mochten er mensen zich niet aan de regels houden, spreek elkaar daarop dan aan. Als wij constateren dat de regels niet nageleefd worden, dan zullen we ook gaan handhaven. We gaan er van dit dat dit niet nodig is en iedereen zijn/haar verantwoordelijkheid neemt door steeds anderhalve meter afstand van elkaar te houden en de kantine echt alleen te gebruiken om iets te eten of drinken af te halen.

Partytenten
Als de wind het toelaat, worden er zaterdag worden er bij het hoofdveld een aantal partytenten opgezet. Deze zijn uitsluitend bedoeld en toegankelijk voor de teams op het moment dat zij een wedstrijd hebben en voor de scheidsrechters. De tenten zijn niet toegankelijk voor het publiek om te schuilen!

Wellicht ten overvloede: Tempo moet alle activiteiten op het terrein melden bij de veiligheidsregio en er kan tijdens deze gemelde momenten ook gecontroleerd worden.

Bij het niet melden van activiteiten of meerdere geconstateerde overtredingen gaat de club dicht. En dat willen we natuurlijk niet.

Alvast heel erg bedankt voor jullie medewerking, dan kunnen we er hopelijk ondanks alles een mooie zaterdag van maken.