Remco van der Gaag (B4)

10 September 2020 8:11

November 2015 schreven wij op de site dat Remco (toen spelend in de D4) onze steun hard kon gebruiken omdat er een tumor uit zijn hoofd was verwijderd. Daarbij kwam er ook een zwaar chemotraject voor hem, dus alle steun konden hij en zijn familie goed gebruiken.

Helaas is deze steun weer nodig. Enkele weken geleden had Remco last van zijn been, deze pijn ging niet weg en na enkele onderzoeken bleek er een tumor in zijn bekken te zitten. Remco is direct een zwaar behandeltraject in gegaan met meer onderzoeken, maar ook chemotherapie. Vorige week is duidelijk geworden dat er een grote operatie nodig is, waarbij er stukken bot verwijderd zullen worden. Het gevolg van deze operatie zal zijn dat Remco niet meer in staat zal zijn om normaal te kunnen lopen. Korfballen is daarmee ook uitgesloten.
Voor Remco was dit een enorme klap. Korfbal is heel belangrijk voor hem en hij kan zich eigenlijk nog niet voorstellen hoe het is om niet meer te mogen korfballen. Tempo gaat er samen met Remco en zijn familie alles aan doen om een goede plek binnen Tempo voor Remco te organiseren. Voor nu staat dat even op de achtergrond, omdat Remco nog enkele chemo’s, een grote operatie en daarna weer chemotherapie zal moeten ondergaan. Een enorm zwaar traject met een lange periode van revalidatie daar achteraan.

Remco waardeert alle aandacht, steun, kaartjes en berichtjes. Het helpt hem (en zijn familie) in deze heftige tijd.
Een kaartje sturen kan nog altijd en geeft steun. Dit kan naar:
Lokhorst 5
2402 PP
Alphen aan den Rijn

Tempo houdt contact met de familie over wat wij kunnen betekenen en zal in overleg met de familie te zijner tijd updates plaatsen.

Thomas Neurink en Martin Steenbeek