Puzzelaars opgelet: Scheidsrechtercommissie zoekt jou

14 May 2020 14:45

Puzzelen is helemaal hip nu tijdens de Corona. En ook alle LEGO is van zolder. Ook zo veel plezier met puzzelen? Meld je dan aan bij het scheidsrechterscommissie en help mee aan het kunnen spelen van korfbalwedstrijden.

Om de scheidsrechtercommissie voor komend seizoen compleet te maken hebben we 2 vacatures openstaan:

• Coördinator Scheidsrechters wedstrijdsport
  • Coördinator Scheidsrechters breedtesport

Vind jij het leuk om dingen te regelen en diverse taken te coördineren? Dan is 1 van deze vacatures wellicht iets voor jou!

Wat houden de taken in?

• Contact onderhouden met de betreffende scheidsrechters groep
  • Scheidsrechters regelen voor oefenwedstrijden
  • Scheidsrechters regelen voor openstaande wedstrijden (wedstrijdsport)
  • Scheidsrechters indelen voor thuiswedstrijden (breedtesport)
  • Scheidsrechters koppelen in Sportlink (breedtesport)

Het komt er op neer, dat verspreid over een heel jaar, het gemiddeld 2 uur in de week in beslag neemt. Ben je geïnteresseerd, of wil je meer informatie? Dan kan je contact opnemen met Thomas Neurink of Marco Molendijk. Bij hun kan je ook de uitgebreide taakomschrijving opvragen.  Uiteraard wordt je ingewerkt en begeleid, om zo goed mogelijk je taken uit te voeren.

Ben je geïnteresseerd? Mail naar korfbalzaken@kvtempo.nl of scheidsrechterscoordinator@kvtempo.nl