Pinksterweekend: draag je steentje bij!

14 April 2018 11:28

Het Pinksterweekend komt er alweer bijna aan. Vanaf vrijdag 18 mei tot en met maandag 21 mei is er een weekend vol activiteiten, waaronder de AKO, een beachvolleybaltoernooi, 21-en en ons internationale Pinkstertoernooi. Ondanks de vele inspanningen kunnen we je hulp nog hartstikke goed gebruiken!

Dit fantastische weekend is naast gezellig, ook nog eens hartstikke belangrijk voor Tempo vanwege de financiële impuls die het onze vereniging geeft. Vele vrijwilligers zijn dan ook al maanden bezig met de voorbereidingen.

Ondanks de vele inspanningen kunnen we je hulp nog hartstikke goed gebruiken! Vele handen maken immers licht werk. Naast dat het hartstikke leuk is om je steentje bij te dragen, is het ook een mooi moment om in contact te komen met andere leden van de vereniging.

Wil jij een steentje bijdragen achter de bar? Of helpen in de keuken? Neem dan contact op met Tom Steenbeek (tomsteenbeek@hotmail.com / 06-21398371)

Ben jij een kei in schoonmaken? Spreek Ingrid Poelmans aan of neemt contact op via ingering@hotmail.nl / 06-25283352

Er zijn diverse mogelijkheden waar jij je steentje bij kan dragen. Dit kan al vanaf een uurtje en is altijd in samenwerking met iemand anders.

Alvast bedankt voor je hulp!