#OnsNieuweThuis: Rabo.Clubsupport groot succes

05 November 2020 1:0

 Korfbalvereniging Tempo

In samenwerking met onze Sportvrienden van HCA en Alphense Boys hebben wij 1349,07 euro voor #OnsNieuweThuis opgehaald. Een mooi bedrag waar wij weer de nodige zaken voor kunnen aanschaffen.

Tijdens de RABO.Clubsupport, konden leden van de RABO bank geld gunnen aan 129 goede doelen. Wij hebben onze stinkende best gedaan en daarom is Tempo als 6e vereniging een van de echte groot verdieners. Met mooie goede doelen als Stichting Droomdag en het Hospice in de top 3, een prima resultaat waar wij trots op kunnen zijn. 

Nieuw dit jaar was onze samenwerkingen met de Hockey Club Alphen en Alphense Boys. Dit is ook erg succesvol geweest, dus voor volgend jaar zullen wij ook zeker weer partners benaderen voor samenwerking. 

Wat nu? #SteentjeBijdragen

De verkoop van steentjes ging online, per email per WhatsApp en tegelijkertijd op het veld. Wellicht is er daarom een foutje geslopen in de notatie van jouw naam. Daarnaast zijn er mensen die nog later zouden vertellen wat zij op het steentje wilden hebben. 

Kijk daarom nu in onze voorlopige muur. Klopt er iets niet, onze excuses? Neem even contact op met Jet +818087110546. Zij lost het direct met je op!

Klik hier voor de grote versie.

Kan ik nog meedoen?

Natuurlijk! De nieuwe tussenstand is 16.360 euro. Super tof. Maar we gaan door. Dus koop gerust een steentje, voor jezelf of voor een ander. App Jet +818087110546 en alles komt goed.

Koop ook loten voor de Grote Club actie. Misschien win jij wel 100.000. Tempo krijgt sowieso geld voor elk verkocht lot. Klik hier om online jouw loten te bestellen.

Ten slotte, lever nog wat lege flessen in want #allebeetjeshelpen

Alle acties op een rij en achtergrond informatie? Klik hier om naar onze eigen site te gaan.

Hoofdsponsor

Sponsoren