OldStars walking korfball: Trainers, begeleiders & commissieleden gezocht

31 January 2021 9:41

Tempo zou graag samen met het Nationaal Ouderenfonds, De KNKV en de gemeente Alphen aan den Rijn 'OldStars walking korfball' willen opstarten.

Walking Korfball is een leuke, sociale, veilige vorm van bewegen voor met name mensen van 60+. Deze OldStars (https://oldstars.nl/walking-korfball/) willen natuurlijk net als alle andere korfballers samen een balletje gooien. En zo de gezondheid op ontspannende wijze een goede boost geven.

Een typische training ziet er als volgt uit:

Sociale start: Koffie drinken, misschien wat lekkers

Spel en beweegvormen: Kracht, geheugen en bewegen

Samen afsluiten: Nog een bakkie?

De meeste clubs draaien dit programma overdag bijvoorbeeld een ochtend in de week, voor Tempo zal dit moment nog bepaald moeten worden.

Om dit bij Tempo te kunnen starten zijn wij op zoek naar enthousiaste trainers en kwartiermakers. Voel jij je aangesproken of wil jij meer informatie? Meld je bij de Priscilla van de ledenwerfcommissie: ledenwerving@kvtempo.nl of 06-24537299