Lopers gezocht Samenloop voor Hoop

04 April 2018 10:0

Omdat we er helaas bijna allemaal direct of indirect mee te maken hebben of mee te maken hebben gehad, ook binnen onze korfbalclub, is het idee opgevat om op 26 en 27 mei met een team van Tempo mee te doen aan de Samenloop voor Hoop 2018. Hiermee wordt geld ingezameld voor onderzoek naar kanker voor het KWF.

De bedoeling is dat er 24 uur lang mensen voor ons team in de baan lopen in park Rijnstroom. Liefst elk uur andere lopers, het mogen er zeker meerdere tegelijk zijn, ook een heel team.

Deze lopers geven zich zelf allemaal persoonlijk op via de volgende link:

Inschrijven kan door rechts op site van de Samenloop te kiezen voor: Inschrijven - aanmelden als teamlid team 22 Tempo tegen Kanker en direct Euro 15,- betalen aan de organisatie
. Hierbij kun je ook aangeven of je een T-shirt wil van de Samenloop. Dit kun je doen, maar nog leuker lijkt het ons als er zoveel mogelijk mensen in Tempo-shirt meelopen.

Wij houden een lijst bij met wie wanneer lopen (dus geef het ons even door als je je hebt aangemeld en op welke tijd je wilt lopen) en zullen deze in de kantine ophangen. Je kunt mailen naar: samenloop@kvtempo.nl.

We hopen op veel lopers namens Tempo, zodat we een mooi bedrag ophalen!

Christi Liedorp, Marina Jansen, Mirjam Grasmeijer, Arianne Verweij, Melanie vd Ende, Eveline Lankester

Mailcontact via: samenloop@kvtempo.nl