Ledenvergadering Club van 50: 22 November Limeshal

01 November 2019 10:35

Vrijdag 22 november is er de jaarlijkse ledenvergadering van de Club van 50. Hierbij wil ik alle leden van de Club van 50, van harte uitnodigen om op deze vergadering aanwezig te zijn. De vergadering start om 20.00 uur in de kantine van de LIMES Hal aan de Kees Mustersstraat 8.

Op de agenda staan o.a. de volgende punten:

1. Opening;

2. Mededelingen;

3. Notulen vorige vergadering;

4. Financiën;

5. Investeringsvoorstellen;

6. Rondvraag;

Alle leden van de Club van 50 kunnen een investeringvoorstel indienen op deze vergadering, zodat deze in stemming kan worden genomen. Echter graag onderbouwde voorstellen indienen, die het liefst de hele vereniging aangaan. Degene die een voorstel in dient moet aanwezig zijn op de vergadering. Graag de voorstellen indienen via ons mailadres, tempoclubvan50@gmail.com.

Mocht je nog geen lid zijn en toch een voorstel willen indienen, kan je altijd lid worden van de leukste Club van Alphen. Voor een euro per week ben je al lid en kan je eigen voorstel uitgevoerd gaan worden door de Club van 50, simpel is dat!

Hieronder een aantal uitgevoerde voorstellen die we de afgelopen jaren hebben gedaan.

Toiletblokken in de kantine, Ingrediënten voor de oliebollen,Picknicktafels 2.0 op het terras, Beamer, Massage tafel, Muziek in de Limeshal, T-shirts voor de vereniging scheidsrechters, Trainingspakken voor de bondsscheidsrechters, Materiaal voor de welpen, bijdrage voor organisatie van de supporters en welpen dag, jeugdkamp en nog veel meer goede voorstellen die door de leden zijn ingebracht.

Dus aarzel niet om met een voorstel te komen......

Graag zien wij jullie op 22 november as.

Met vriendelijke groet,

Het bestuur van de Club van 50