Korfbalmasterz: Eerste Superhelden hebben zich gemeld

14 May 2020 14:45

Ieder lid, vanaf de B, moet een spelregelbewijs hebben. Tamara en Daphne zijn de eerste 2 die zich aangemeld hebben. Supertof. Nu de andere 98 nog en dan zijn wij bij Tempo klaar voor de wedstrijden komend seizoen. Leuk feitje: de eerste 20 krijgen een onvervalste Tempo Sjaal!

Verveel je je in deze korfbal loze tijden, maar wil je wel je korfbalkennis bijspijkeren? Dan is dit een leuke manier om dit te doen. Vanuit de KNKV wordt op een leuke manier het spelregelbewijs aangeboden.

Op https://www.korfbalmasterz.nl/ vind je hierover alle informatie die je nodig hebt. Je kan hier eerst oefenen en allerlei spelsituaties bekijken die worden uitgelegd in filmpjes. Als je dit wilt gaan doen, stuur dan een mail naar
scheidsrechterscoordinator@kvtempo.nl met daarin je aanvraag voor Korfbalmasterz, en dan ontvang je zo snel mogelijk na je aanvraag de inloggegevens hiervoor.

We dagen alle leden uit om dit te gaan doen. Omdat we dit vanuit Tempo willen we dit stimuleren, willen dit ook belonen. Voor de eerste 20 leden die het spelregelbewijs halen, ligt een mooie Tempo sjaal klaar! Daarnaast willen we ook het eerste complete team dat het spelregelbewijs heeft gehaald ook belonen, dit team krijgt namelijk een clinic/training van 1 van de trainers en/of spelers van de selectie (wordt nog aan gewerkt wie dit precies gaat doen). Dus bundel je krachten als team, en zorg ervoor dat jullie de eerste zijn!

Dus.....wacht niet langer, en geef je op!