Klaverblad verzekeringen Pinksterweekend 2018 / spelregels

17 May 2018 8:29

Het mooiste weekend van het seizoen staat weer voor de deur! We hebben weer een mooi programma van donderdag tot en met maandag en de weersverwachtingen zijn goed, dus het belooft een prachtig weekend te worden! Om dat goed te laten verlopen, horen daar uiteraard ook een paar spelregels bij.

Voor alle informatie en de activiteiten in het pinksterweekend: zie de speciale pagina's op deze site en volg ons via Facebook en Instagram.

Omdat er tijdens het weekend uiteraard ook nog wel eens wat wordt gedronken, hebben we voor alle duidelijkheid de spelregels hierover hieronder nog even helder op een rijtje gezet:

Alcoholspelregels tijdens Pinksterweekend KV Tempo

Zoals iedereen bekend, is het bij wet verboden voor jongeren onder de 18 jaar om alcohol te kopen en om alcohol in het bezit te hebben. De naleving daarvan is uiteraard in eerste instantie de verantwoordelijkheid van iedereen die nog geen 18 is en hun ouders. Wij vertrouwen er dan ook op dat iedereen onder de 18 en hun ouders deze verantwoordelijkheid nemen.

Natuurlijk heeft de vereniging hierin ook een verantwoordelijkheid. Mede om die reden kan de vereniging aansprakelijk worden gesteld en boetes krijgen bij geconstateerde overtredingen. Dit betekent simpelweg dat wanneer je nog geen 18 bent maar wel alcohol gebruikt op ons terrein, je daarmee niet alleen jezelf maar ook de hele vereniging in grote problemen kan brengen.

Voor alle duidelijkheid hebben we voor het hele Pinksterweekend de spelregels van KV Tempo omtrent alcoholgebruik onder de 18 jaar nog even helder op een rijtje gezet:

Iedereen die 18 jaar of ouder is kan na het tonen van zijn/haar ID een speciaal polsbandje verkrijgen zodat het barpersoneel weet dat je alcohol mag kopen. Zonder bandje / ID geen alcohol.

1. Het is niet toegestaan op het terrein en in de kantine alcohol te bezitten en/of te gebruiken wanneer je nog geen 18 bent.
  2. Iedereen die onder de 18 is waarvan bij binnenkomst wordt geconstateerd dat hij/zij alcohol heeft gebruikt, wordt de toegang tot de kantine en het terrein geweigerd.
  3. Wanneer wordt gesignaleerd dat er door iemand onder de 18 jaar alcohol wordt gebruikt, wordt deze persoon eenmalig gewaarschuwd. Gebeurt dit nog een keer, dan wordt deze persoon voor de rest van de dag / avond de toegang tot de kantine en het terrein ontzegd en worden de ouders geïnformeerd.
  4. Wanneer wordt gesignaleerd dat er door iemand alcohol wordt verstrekt aan iemand onder de 18 jaar, wordt deze persoon eenmalig gewaarschuwd. Gebeurt dit nog een keer, dan wordt deze persoon voor de rest van de dag / avond de toegang tot de kantine en het terrein ontzegd.

Wij vertrouwen erop dat iedereen die dit aangaat zijn / haar verantwoordelijkheid neemt en we er met elkaar een prachtig Pinksterweekend 2018 van maken!

Al vast heel erg bedankt voor ieders medewerking!

Het bestuur van KV Tempo