Kangoeroeochtend: zaterdag 10 november

31 October 2018 21:4

Zaterdag 10 november 2018 is het weer feest in Alphen aan den Rijn. Die ochtend is er een heus Dierenfeest bij korfbalvereniging Tempo. Dit is een ochtend speciaal voor de kangoeroegroep en beginnende F-jes van uw vereniging (leeftijd 4, 5 en 6 jaar), die georganiseerd wordt door korfbalvereniging Tempo in samenwerking met de werkgroep kangoeroes van het district Noord West.

Om 09.30 uur staan de trainers en begeleiders van korfbalvereniging Tempo klaar om de kinderen een onvergetelijke ochtend te bezorgen in de Limeshal aan de Kees Mustersstraat 6, 2406 LK Alphen aan den Rijn.

Van 09.30 uur tot 12.00 uur gaan de kinderen allemaal spelletjes doen. Een scheidsrechter zal er ook zijn, zodat er ook een “echte” korfbalwedstrijd gespeeld kan worden.

Natuurlijk mogen de papa’s, mama’s, broertjes, zusjes, opa’s en oma’s komen kijken om aan te moedigen.

Aanmelden kan door contact op te nemen met Manon Bouman (manonbouman92@gmail.com).

Wil je helpen? Ook dan kun je jezelf opgeven bij Manon.

Tot zaterdag 10 november 2018!