Jeugdkamp 2018

21 May 2018 18:0

Van vrijdag 22 t/m zondag 24 juni gaan we met de F t/m de B jeugd weer op jeugdkamp! De voorbereidingen zijn in volle gang en het belooft weer een super leuk kamp te worden. Dit jaar gaan we naar Kamphuis Ahoy in Oosterhout. Het thema is wintersport, maar we hopen natuurlijk wel op lekker zomers weer :-) Er hebben zich al veel kinderen aangemeld, maar er zijn nog wel plaatsen beschikbaar. Jij gaat toch ook mee? Aanmelden kan heel makkelijk online (zie verder in dit bericht).

Inschrijving
Dit jaar doen we het iets anders, want inschrijven voor kamp kan nu online. Geen lange wachtrijen in de kantine, geen stapels contant geld en in 1 keer een overzicht op de computer. Ideaal dus. Online inschrijven betekent ook online geld betalen op het rekeningnummer van de JAC. Als het inschrijfgeld van € 45,- is ontvangen, is is de inschrijving definitief.Ook dit jaar maken we weer een rijdersschema voor de terugreis, we rekenen weer op ouders die alle kindjes terugbrengen naar Alphen aan den Rijn. 
Ter zijner tijd zal er een informatieboekje komen voor ouders en kinderen. Daarin staat waar we verblijven, wie de leiding is, hoe het reidersschema eruit ziet, een paklijst en nog wat andere praktische zaken. 
Ondanks dat we goed getest hebben blijft dit toch een beetje spannend. Mocht je het gevoel hebben dat er iets mis is gegaan neem dan gerust even contact op via martinsteenbeek@hotmail.com
Inschrijven kan via de volgende link: 
Groetjes, 
De JAC

Hoofdsponsor

Sponsoren