Informatie voor Tempo G voor 16 maart

10 March 2019 12:53

Afgelopen zaterdag waren alweer de laatste 2 wedstrijden voor Tempo G2 in de zaal. Helaas werden beide wedstrijden verloren. Hierdoor zijn we als 4de in poule geëindigd en als nieuwkomer in de G3 klasse is dat best een goed resultaat.
Nu nog 2 weken train en dan weer lekker naar het veld.

Over de trainingen, let op allemaal: komende zaterdag 16 maart zijn de trainingen niet in de Limeshal, maar in de Rijnstreekhal (Dillenburg 1-3). Zaterdag 23 maart is de training weer gewoon in de Limeshal. Op zaterdag 30 maart is er geen training meer in de zaal.

Zaterdag 6 april is er ook geen training en zoals inmiddels bekend is er op 13 april een training bij AAV’36 op de atletiekbaan. Deze training is van 10:00-13:00.
Het belooft een leuk programma te worden georganiseerd door de G-afdeling van AAV’36. Neem wel zelf wat te eten te mee voor de lunch. Het is natuurlijk de bedoeling dat we allemaal aanwezig zijn, laat dus even weten als je echt niet kan dan kunnen we daarmee rekening houden.

Tempo G1 moet de komende 3 weken elke week een wedstrijd spelen en het gaat hierom 3 uitwedstrijden. Een beetje raar speelrooster door de bond, maar het is niet anders.

Zaterdag 16 maart staat de altijd weer spannende wedstrijd bij Dijkvogels G1 op het programma. De wedstrijd start om 12:10 en is in Sporthal Maasdijk, Lange Kruisweg 4E, 2676 BM Maasdijk. We vertrekken om 11:00 bij de Limeshallen.
De rijders zijn van der Linden en Ram. Dit is 1 auto tekort en gezien het feit dat haast iedereen de komende weken ook moet rijden is er de vraag of er iemand nog mee kan met de auto naar Dijkvogels? Dan hoor ik het graag zsm (g@kvtempo.nl)

De volgende speelsters en spelers worden uitgenodigd:

Marcia van den Berg

Rick van der Linden

Eline Kroft

Tom de Ridder

Sabrina Lukus

Dylan Schagen

Maaike Rietveld

Dylan de Vries

Jaleesa van der Zwan

Verder is Tempo G1 ingeschreven voor het NK G-korfbal op Hemelvaartsdag 30 mei bij Fluks in Noordwijk. Het toernooi wordt weer georganiseerd met de Dirk Kuyt Foundation (https://www.dirkkuytfoundation.nl/kampioenendag/)  en belooft dus weer een leuk spektakel te worden. Nadere informatie volgt nog, maar houd de datum alvast vrij in jullie agenda.