Informatie voor Tempo G voor 13 oktober

07 October 2018 16:21

Wat hebben we weer kunnen genieten van alweer een prachtige zaterdag. Het was weer prachtig weer om te trainen en daarna heeft de G1 met 9-4 gewonnen van WION G1. Komende zaterdag lijkt weer goed weer te worden dus dat wordt weer genieten. 

Leuk was ook dat Hanane Abagouy voor het eerst mee kwam trainen en het nog erg leuk ook vond. Hanane welkom bij Tempo G. 

Voor 13 oktober staan er wedstrijden op het programma voor  de poule van Tempo G2. Helaas kan Nikantes G1 niet komen en hebben we nu de volgende wedstrijden op het programma staan:

TIJD

THUIS

UIT

12:15:00

KOAG G1

Tempo G2

12:45:00

Vitesse (Ba) G1

Korbatjo G1

13:45:00

Tempo G2

Vitesse (Ba) G1

Vanwege het wegvallen van de wedstrijden met Nikantes G1 verwacht ik wel dat de laatste wedstrijd iets eerder kan beginnen, maar dat kunnen we zaterdag op het veld met Vitesse G1 regelen. Helaas kan ik er zelf ook dit keer niet bij zijn, maar het zal allemaal best wel lukken. 

De eerste wedstrijd is dus om 12:15 uur en dus graag allemaal om 11:45 aanwezig zijn. 

De volgende speelsters en spelers worden uitgenodigd:

Marieke ten Hof

Peter Hulsman

Nicole Kahn

Vincent van Grieken

Kirsten van Langen

Dennis Hoeven

Annemieke Sol

Tim Moerings

Patricia Spreij

Bart Prevo

Erna Zemel

Dylan Schagen

 Allemaal heel veel succes maar weer. 

Het is alweer oktober en dan kijken we alweer met een schuin oog naar november wanneer we weer de zaal in zullen gaan. Dit keer wat later als anders, de competitie begint op zaterdag 24 november. De wedstrijden voor de G1 en G2 zijn nog niet bekend, maar dit laten we jullie natuurlijk zo snel mogelijk weten. 

Donderdag 25 oktober en zaterdag 27 oktober zijn de laatste trainingen op het veld.

Op zaterdag 17 november starten de training weer in de zaal voor de G2 en overige van 11:00-12:00. Op welke dag en hoe laat de training voor de G1 is, is nog niet bekend, maar wel dat deze in de week 12-16 november is.

Na de laatste veldtraining is er dus 2 weken geen korfbal.

Uiteraard zijn er nog wel de Haagse Korfbaldagen op zaterdag 3 november voor Tempo G2.

 

Hoofdsponsor

Sponsoren