Informatie voor Tempo G

11 May 2020 21:44

Trainingen voor Tempo G starten pas rond 1 september.

Het is alweer een tijdje geleden dat we contact gehad hebben met elkaar en dat missen we wel erg hoor. Ik hoop dat jullie nog allemaal gezond zijn en deze tijd goed kunnen doorkomen. 

Het is maar een eenzame tijd waarin de contacten met elkaar zeer minimaal zijn. Je bent waarschijnlijk alleen nog rondom je huis en ook het werken is even niet mogelijk. Gelukkig begrijp ik dat er deze week een beslissing valt of er weer minimaal bezoek kan worden toegestaan aan jullie die op een groep wonen. Ik hoop uiteraard dat dit weer een mogelijk gaat worden. 

Bij Tempo zijn nu weer trainingen begonnen voor iedereen t/m 18 jaar oud. Dit alles onder zeer speciale maatregelen. 

Helaas kan dit nog niet voor Tempo G. Immers de meesten van jullie zijn ouder als 18 jaar en we denken niet dat we als trainers en Tempo G aan deze speciale maatregelen kunnen voldoen. Er zullen teveel personen op het complex zijn om het aantal contacten met anderen te kunnen beperken. Dat zal een te hoog risico voor iedereen zijn. 

Het is dan ook met veel pijn dat we hebben besloten om de trainingen voor Tempo G pas weer rond 1 september te laten beginnen. Uiteraard onder de voorwaarde dat het dan wordt toegestaan vanuit de regering. Als we meer weten stellen we jullie uiteraard weer op de hoogte. 

Ik hoop natuurlijk iedereen in september weer te ontmoeten en voor nu geldt doe voorzichtig en houd afstand zodat je gezond blijft. Als je fit wilt blijven staan er op youtube bij LDODK een paar leuke trainingen die je ook thuis kunt doen.

Hoofdsponsor

Sponsoren