Informatie voor Tempo G

04 April 2021 9:17

 Korfbalvereniging Tempo

We gaan weer trainen met Tempo G!!!

Terwijl we nog genieten van fijne paasdagen is alles geregeld dat we volgende week weer hopen te starten met de trainingen voor Tempo G. 

Voor elke groep zal er een aparte trainer aanwezig zijn en natuurlijk zullen we voorzichtig zijn en voldoende afstand van elkaar houden. Toch willen we weer gaan starten met de training en we hopen natuurlijk dat jij ook komt. Vindt je het echter toch nog te vroeg of te risicovol in verband met het virus dan begrijpen we dat uiteraard ook. 

Als je komt komende zaterdag laat dit dan weten via een email aan g@kvtempo.nl voor donderdagavond. Dan kunnen we rekening houden met het aantal personen dat we kunnen verwachten op zaterdag en hier de training op aanpassen. Dus laat het weten als je inderdaad zaterdag komt trainen. Vind je het nog te vroeg of te risicovol en kom je de komende weken voorlopig nog niet trainen laat dat dan ook weten. Stuur een mail naar g@kvtempo.nl.

 

We hopen dat we velen van jullie weer volgende week zaterdag van 11:00-12:00 kunnen ontmoeten op de training, want het heeft wel lang geduurd voordat we weer met de trainingen kunnen starten.

 

Voor nu geniet nog lekker van de Paasdagen.

Hoofdsponsor

Sponsoren