Informatie voor de G-afdeling

15 April 2018 13:36

Informatie voor alle G-leden over de trainingen, de special olympics en de wedstrijden voor de G1 en G2 op 21 april

Allen,

We zijn alweer een paar weken lekker bezig op het veld en het weer werkt tot nu toe. De voorspelling worden ook steeds beter dus dat wordt genieten.

Op de zaterdagen 5 mei (bevrijdingsdag) en 19 mei (Pinksteren) en donderdag 12 mei (Hemelvaartsdag) zijn er geen trainingen. De laatste trainingen zijn op 2 juni.

We gaan weer naar de Special Olympics met een G-team. Dit evenement wordt georganiseerd op 8,9, en 10 juni in de Achterhoek. De korfbalwedstrijden zijn bij Olympia 22 in Borculo. Meer informatie is te vinden op http://www.specialolympics2018.nl/.

De volgende speelsters en spelers zijn hiervoor uitgenodigd:

Eline Kroft

Angelo van Dooren

Erna Zemel

Dylan de Vries

Maaike Rietveld

Dylan Schagen

Marcia van den Berg

Kristiaan Schonewille

Sabrina Lukus

Rick van der Linden

Tom de Ridder

Als begeleiding gaat mee Cor Ram, Marina Jansen en Ron van Oijen.

Voor de deelnemers, ouders en begeleiding zal er op donderdag 31 mei een informatieavond zijn waar eventuele vragen kunnen worden gesteld. Dit is na de training van de G1 om 20:00 in de kantine van Tempo.

De kosten voor de deelnemers zijn €27,50 en deze kunnen worden overgemaakt naar kv Tempo op IBAN NL07RABO0301602417 onder vermelding van Special Olympics en naam van de deelnemer.

Het wordt vast weer een fantastisch weekend!!!

Dan nu de wedstrijdinformatie voor komende zaterdag 21 april. Zowel de G1 als de G2 speelt deze zaterdag wedstrijden bij Merwede. Het adres is Thorbeckelaan 104, 3362 BV Sliedrecht.

Tempo G1 moet spelen om 13:00 tegen Merwede G1. We vertrekken om 11:45 vanaf de kantine. De rijders zijn de ouders van Marcia van den Berg, Rick van der Linden en Dylan de Vries.

De volgende speelsters en spelers worden uitgenodigd:

Marcia van den Berg

Rick van der Linden

Eline Kroft

Tom de Ridder

Sabrina Lukus

Kristiaan Schonewille

Maaike Rietveld

Dylan de Vries

Jaleesa van der Zwan

Uiteraard is Cor aanwezig voor de begeleiding.

Tempo G2 moet al spelen om 10:00 tegen Merwede G2 en om 11:30 tegen WION G2. We vertrekken om 08:45 vanaf de kantine. De rijders zijn Guus Sprey en ouders van Marieke ten Hof.

De volgende speelsters en spelers worden uitgenodigd:

Marieke ten Hof

Angelo van Dooren

Nicole Kahn

Vincent van Grieken

Kirsten van Langen

Dennis Hoeven

Isabel Lukus

Peter Hulsman

Annemieke Sol

Bart Preco

Patricia Spreij

Tim Moerings

Erna Zemel

Dylan Schagen

Marina en Lenny verzorgen de begeleiding.

Voor alle overige G-leden is er natuurlijk gewoon training op het veld onder leiding van Julia.

Allemaal heel fijne wedstrijden en training toegewenst.