Informatie Tempo G2 voor 7 december

01 December 2019 13:15

Dat was weer een fijne zaterdag. We hebben ’s morgens lekker getraind en ’s avonds waren velen van jullie aanwezig bij Tempo 1. Best wel spannend om zo met de spelers op te lopen in een donkere hal. Jullie deden het uitstekend en hoewel de wedstrijd helaas niet zo spannend was hebben jullie er wel van genoten volgens mij. Het was in ieder geval prachtig om te zien. 

Tempo G1 is de zaalcompetitie wel goed begonnen met 2 prachtige overwinningen van 6-0 en liefst 12-0.  Dat zijn grote uitslagen in wedstrijden van 25 minuten. Tom heeft er weer een prachtig verslag van gemaakt wat op de site staat. 

Komende zaterdag 7 december is Tempo G2 dan aan de beurt om de competitie te openen. We spelen in de eigen Limeshallen een thuiswedstrijd. De wedstrijden zijn om 12:00 uur tegen Korbatjo G1 en om 13:30 uur tegen Albatros G1. Dus gelijk spannende wedstrijden. We zijn benieuwd of jullie de prachtige resultaten van het veld ook in de zaal kunnen laten zien. Graag allemaal aanwezig om 11:30 uur in de Limeshallen. Destiny en Kaylee zijn de begeleiders op zaterdag. 

De volgende speelsters en spelers worden uitgenodigd: 

Hanane Abaqouy

Vincent van Grieken

Marieke ten Hof

Peter Hulsman

Nicole Kahn

 

Dennis Hoeven

Isabel Lukus

Tim Moerings

Erna Zemel

Dylan Schagen

Allemaal weer heel veel succes.

Hoofdsponsor

Sponsoren