Informatie Tempo G voor 15 februari

28 January 2020 18:15

Allereerst een paar mooie mededelingen:

  1. De inschrijving voor de special Olympics in den Haag in het weekeind van 12-14 juni is gelukt. We hebben een ticket gekregen en ook slaapplaatsen in Kijkduin. De deelnemers ontvangen hierover nog afzonderlijk bericht.
  2. Lisa heeft ingeschreven op een clinic voor de G van international Marjolein Schenk en ook nog gewonnen!!! In november dit jaar zullen wij een clinic van haar krijgen voor de hele G.

Dat zijn weer mooie berichten en dan nu weer over naar de competitie.

Afgelopen zaterdag weer 2 duidelijke overwinningen van Tempo G1 tegen Vitesse G1 en Sporting Trigon G1. Volgende keer wordt het kampioenschap weer beslist in de duels met Dijkvogels G2 en Merwede G1. 

Komende zaterdag een spannende dag voor Tempo G2. Zij gaan spelen tegen koploper Korbatjo G1 en nummer 3 Albatros G1. Bij winst komt Tempo G2 ook weer aan kop van het klassement. Topwedstrijden dus. 

Tempo G2 heeft voor komende zaterdag het volgende schema: 

DATUM

TIJD

THUIS

UIT

15-2-2020

14:30

Tempo G2

Korbatjo G1

15-2-2020

15:30

Albatros G1

Tempo G2

 De wedstrijden worden gespeeld bij Korbatjo in sporthal de Boogerd, Hortensiastraat 5 in 3261 BG Oud-Beijerland. Kaylee en Destiny gaan me als begeleiding. We vertrekken om 13:15 weer van de Limeshallen met een busje van de Dirk Kuyt Foundation. 

De volgende speelsters en spelers worden uitgenodigd: 

Hanane Abaqouy 

Vincent van Grieken

Marieke ten Hof

Dennis Hoeven

Nicole Kahn

Peter Hulsman

Isabel Lukus

Tim Moerings

Erna Zemel

Dylan Schagen

 Allemaal heel veel succes.

Hoofdsponsor

Sponsoren