Informatie over aanvang seizoen

17 July 2021 16:57

De zomer is net begonnen, maar natuurlijk kijken we met z'n allen uit naar de start van een nieuw korfbalseizoen! In de bijlage vinden jullie het trainingsschema voor het veld. Voor de E en F teams starten de trainingen op maandag 23 augustus. De oudere jeugd van A, B, C en D starten een week eerder, namelijk op maandag 16 augustus. Selectieteams starten het seizoen mogelijk eerder in overleg met hun trainers.

Hierbij ook het oefenprogramma (LINK) voor begin volgend seizoen. Als je nu al weet dat je niet kunt spelen, meld je dan z.s.m. af bij je wedstrijdsecretaris (eventueel ook bij je trainer maar ALTIJD ook de wedstrijdsecretaris informeren). Laten we hopen dat we volgend seizoen weer lekker kunnen korfballen.

Fijne zomer en tot eind augustus!

Het trainings-schema: