Grote Clubactie loten inleveren uiterlijk zaterdag 10-11

08 November 2018 8:30

Wie wint de prijs als beste lotenverkoper?

De Tempo jeugd is weer goed bezig voor de club, want er zijn nu al meer dan 550 loten verkocht! De laatste lotenboekjes kunnen op zaterdag 10 november in de kantine van de Limeshal worden ingeleverd. Loten kopen kan trouwens ook steeds online. In dit bericht staat precies hoe dat werkt en ook waar je de boekjes kan inleveren als je zaterdag niet in de Limeshal komt. En niet onbelangrijk: het team dat de meeste loten verkoopt en de allerbeste lotenverkoper krijgen van Tempo een mooie prijs!

Via de volgende link kom je op de speciale GCA pagina van Tempo waar je heel eenvoudig loten kan kopen. Je maakt dan niet alleen kans op mooie prijzen, maar steunt ook de vereniging. Van ieder lot gaat € 2,40 naar de club!

Inleveren lotenboekjes

De laatste lotenboekjes kunnen zaterdag 10 november in de doos in de kantine van de Limeshal worden ingeleverd. De boekjes kunnen ook worden ingeleverd in de brievenbus van de Van Boetzelaerstraat 92.

Voor alle duidelijkheid: ieder lot dat wordt verkocht zijn we super blij mee, dus ook als je maar een paar loten kan verkopen: heel graag!

Iedereen alvast heel veel dank voor alle inspanningen en jullie horen in november wie dit jaar de allermeest loten heeft weten te verkopen en van Tempo een mooie prijs krijgt!

Eveline Lankester
eveline.edwin@euronet.nl