Gevolgen Corona maatregelen voor KV Tempo

08 January 2021 19:43

Het bestuur heeft kennisgenomen van de corona maatregelen die het kabinet met ingang van 15 december 2020 heeft afgekondigd en gelden tot en met 18 januari 2021. In dit bericht informeren wij je over de gevolgen daarvan voor onze vereniging.

De meest recente maatregelen houden voor ons in dat vanaf dinsdag 15 december alle sporthallen zijn gesloten. Tot 19 januari 2021 kan er helaas dus niet meer getraind worden en alle geplande zaterdag activiteiten worden afgelast. Omdat vrijwel alle materialen in de Limeshal liggen en het nog niet duidelijk is of er na 19 januari weer in de zaal gesport mag worden of niet, kunnen wij op dit moment helaas nog niet overschakelen naar het veld. Om die reden zal er tot 19 januari geen training meer zijn voor alle teams. Op 12 januari 2021 zal het kabinet een nieuwe persconferentie geven waarna wij uiteraard direct weer gaan kijken wat dat voor ons betekent en wat er mogelijk is.

Voor nu bieden we dan ook geen trainingen aan op het veld voor senioren. Wij wachten op instructies van NOC/NSF hierover voordat we dit mogelijk wel weer kunnen aanbieden.