Gevolgen actuele Corona maatregelen / buiten trainen

15 January 2021 9:19

 Korfbalvereniging Tempo

Het bestuur heeft kennisgenomen van de verlenging van de huidige coronamaatregelen die het kabinet 12 januari heeft afgekondigd. Helaas kan er dit seizoen niet meer binnen worden gesport en dus gaan we nu alles in het werk stellen om zo snel als mogelijk weer buiten te kunnen gaan trainen met de jeugd.

Het gevolg van de recente maatregelen is dat het KNKV heeft besloten dat er dit seizoen verder geen zaalcompetitie gespeeld meer wordt. Meer informatie hierover vind je in dit bericht. Wij betreuren het erg dat het dit seizoen niet mogelijk is geweest voor onze teams om de zaalcompetitie te spelen, maar denken dat dit wel de verstandigste keuze is.

Omdat de zaalcompetitie niet gespeeld wordt, stellen we nu alles in het werk om te zorgen dat we per 1 februari weer op het veld kunnen gaan trainen met onze jeugd. Hiervoor moeten we zorgen dat onze lichtmasten functioneren, het terrein veilig en begaanbaar is voor onze jeugd, er een trainingsschema is en de materialen weer van de Limeshal naar het veld gebracht worden en daar opgeslagen worden. 

Dit kost ons even tijd, mede omdat er op ons terrein bouwwerkzaamheden plaatsvinden aan het clubhuis, maar wij hopen volgende week aan te kunnen geven of 1 februari starten met trainen op het veld haalbaar is. Ook delen we dan de verdere details hieromheen met iedereen. 

Het bestuur

Hoofdsponsor

Sponsoren