G Training as donderdag en zaterdag gaat niet door

15 September 2020 16:44

Wij hebben er heel lang over nagedacht, maar hebben helaas toch het besluit moeten nemen dat de trainingen van as donderdag en zaterdag voor de G-leden wederom niet zullen doorgaan.

Vorige week we jullie ingelicht dat er bij één van de G-leden Corona is vastgesteld en dat we  de trainingen van afgelopen donderdag 10 september en zaterdag  12 september hebben moeten laten vervallen. Gelukkig kunnen we jullie melden dat het inmiddels goed gaat met de zieke.

Afgelopen weekend was er een vermoeden dat nog een ander G lid corona had. Inmiddels kunnen we melden dat dit vals alarm was.

We hebben er goed over nagedacht en besloten om de trainingen nog een weekje uit te stellen. Wij begrijpen dat dit een teleurstelling voor jullie is, maar we moeten echt de veiligheid voorop stellen.

De eerstvolgende training is nu donderdag 24 september voor de G1 en zaterdag 26 september voor alle G leden. Zonder tegenbericht hopen we dat we jullie dan weer kunnen ontvangen.

Voor vragen neem contact op met Jose Huls (06-24264847)