Entreeregeling Tempo - Korfbal League

06 November 2019 20:42

Zaterdag 9 november a.s. is het zover en spelen Tempo 1 en 2 hun eerste wedstrijden in de Cashback World Korfbal League thuis tegen LDODK/Rinsma Modeplein. Dit zaalseizoen zal er entree worden geheven voor alle thuiswedstrijden van de selectie. In dit bericht wordt de entreeregeling voor het zaalseizoen 2019/2020 nader toegelicht.

Wij gaan dit zaalseizoen de voor de Korfbal League minimale voorgeschreven entree heffen. Dat is € 5,- voor volwassenen en € 2,50 voor jeugd tot en met 15 en 65+. De redenen dat wij dit doen, zijn eenvoudig: Wedstrijden bekijken in de Korfbal League betekent genieten van topkorfbal van de beste korfballers ter wereld. Daarnaast kost het Tempo extra geld om aan deze competitie mee te kunnen doen, welke kosten wij middels de entreeregeling deels verhalen op de toeschouwers die naar deze wedstrijden komen kijken. Tot slot is het ook gewoon de afspraak die alle KL clubs met elkaar en met het KNKV hebben gemaakt.

Gratis toegang Tempo leden - zorg dat je ingelogd bent in de KNKV app!

Ereleden, leden van verdienste en leden van KV Tempo hoeven geen entree te betalen.  Tempoleden dienen zich bij binnenkomst via de digitale ledenpas om de KNKV app te legitimeren als Tempo lid. Het is dus belangrijk dat je regelt dat je toegang hebt tot de KNKV app en je daarop ingelogd bent. Je kan dan in de app via het menu linksboven in het scherm gaan naar "Bond-digitale pas". Jeugdleden die nog geen eigen telefoon hebben, kunnen ook gratis naar binnen. Er ligt een ledenlijst die we kunnen gebruiken voor deze situaties. Een bijenpak helpt natuurlijk ook voor de identificatie.

Voor alle duidelijkheid: ouders van jeugdleden, donateurs en leden van de Club van 50 die geen lid zijn van Tempo vallen niet onder deze regeling.

Ook de vrijwilligers van Tempo die een vaste vrijwilligersfunctie vervullen binnen onze organisatie hoeven geen entree te betalen. Voor alle duidelijkheid: Dit betreffen niet de mensen die de verplichte tien uur per jaar vrijwilligerswerk verrichten, maar die vrijwilligers die als manager / commissielid etc. in onze organisatiestructuur een functie vervullen en daarmee wekelijks veel tijd en energie in onze club steken.

Klik hier voor een korte instructie over hoe je jouw digitale ledenpas in de KNKV-app kan regelen

Seizoenskaarten

Er zullen dit zaalseizoen seizoenskaarten te koop zijn waarmee toegang tot alle negen thuiswedstrijden wordt verkregen. Deze kosten € 25,- voor volwassenen en € 12,50 voor jeugd tot en met 15 en 65+. Seizoenskaarten kunnen worden aangevraagd via penningmeester@kvtempo.nl of bij de entree tijdens de eerste thuiswedstrijd in de Limeshal op 9 november.