Een grootse prestatie en een hele grote uitdaging

02 April 2018 9:55

Onze scheidsrechters hebben het afgelopen zaalseizoen weer een topprestatie geleverd: naast alle breedtesportwedstrijden waar we nagenoeg probleemloos scheidsrechters voor hadden hebben we bij 117 wedstrijden in de wedstrijdsport gefloten, gevlagd, beoordeeld of een neutrale juryvoorzitter geleverd. Dat waren er negen meer dan we verplicht waren en dat levert ons dan ruim 200 euro bonus op. COOL!

Tijd voor een feestje? Nee, helaas niet, op het veld staan we er namelijk niet al te best voor. Op een verplichting van 107 hebben we er voor de winter slechts 42 gedaan en hebben we er dus nog 65 te doen. Dat is een pittige opgave.

Door de uitstekende prestaties van heel veel ploegen afgelopen winter zal de verplichting volgend jaar nog hoger zijn. Ik herhaal daarom graag de oproep die Joost tijdens de laatste ALV deed: volg de scheidsrechtersopleiding! Je hoeft dan niet iedere week te gaan fluiten maar we kunnen de klus dan samen klaren.

Martijn van der Meer heeft al aangegeven de opleiding te gaan doen en daar zijn we ontzettend blij mee. Alvast welkom bij het team Martijn!