De Feestcommissie : De laatste ronde...

04 January 2018 19:19

Via deze weg willen wij als Feest Commissie aankondigen dat wij ons laatste feestje gaan organiseren. Pinksteren 2018 zal voor ons het laatste feestje zijn.

Een aantal huidige leden van de FC zitten inmiddels 10 of bijna 10 jaar in deze commissie. We hebben er veel tijd in gestopt en en altijd met veel plezier de feesten georganiseerd. De tijd dat we met de huidige manier van organiseren, de kantine vol kregen met feestgangers is voorbij. De energie en de ideeën raken op. Het is tijd voor een nieuwe groep enthousiaste leden die vol zitten met goede ideeën voor leuke en gezellige feesten bij Tempo.

Tempo is een korfbalvereniging waarbij gezelligheid een zeer belangrijk aspect is. Daar horen ook de nodige feestjes bij! Daarom is het belangrijk dat de FC blijft bestaan. Als FC lid is ieder feestje, een feest om te organiseren. Bovendien kun je zelf bepalen wat voor feest het wordt. Vind jij het leuk om een feestje te organiseren? heb je goede ideeën om de kantine weer vol te krijgen met feestgangers? Meld je dan aan! En wellicht is het leuk om dit samen met een paar vrienden of teamgenoten te doen! De huidige FC-leden zullen jullie helpen en begeleiden bij de eerste paar feesten. Wellicht vind je het leuk om tijdens het pinksterweekend 2018 een keer mee te helpen met de FC om te zien wat erbij komt kijken en hoe gezellig het is om in de FC te zitten.

Wil je er meer over weten of wil je je aanmelden voor de FC laat het weten via Thomas Neurink (tneurink@live.nl)

De Feest Commissie (FC)