Bestuursupdate #1

13 October 2020 20:13

Hierbij de eerste bestuursupdate van dit seizoen. En nu hoor ik u denken, de eerste pas? Hoe lang hadden die mensen vakantie? Nou dat viel wel mee, we zijn er vooral niet aan toegekomen om een stukje te schrijven. En dat is dan weer een direct gevolg van de tijd waarin we leven. De corona crisis houdt ons als bestuur flink bezig.

Te beginnen met de aanpassingen van het protocol op 10 augustus waardoor het vakantiegevoel snel vertrokken was tot dit moment waarop we geen publiek meer op de velden hebben. En daarnaast starten we ook met de voorbereidingen op de zaal.

Hier hebben we instructies voor gehad van de gemeente waaraan wij ons moeten houden. En om u gelijk op de hoogte te brengen, dat gaat betekenen dat de tribunes gesloten zijn en er niet gedoucht kan worden. Meer informatie hierover volgt bij de start van het zaalseizoen.

En tegelijk zijn we volop bezig met het voorbereiden van de verbouwing van de kantine. En het is al eerder vermeld, dat vergt nogal wat tijd om dit goed te doen en alle (administratieve) stappen te zeten. Het goede nieuws is dat we voortgang boeken en het moment dat de renovatie gaat beginnen steeds dichterbij komt. En mocht u het nog niet weten, een deel van de renovatie gaan wij als club zelf uitvoeren. Dus bent u handig (of hebt u 1 goed functionerende rechterhand aan uw rechterkant en kan links ondersteunen) meld u zich dan aan om ons te helpen. Dit kunt u doen door ons als bestuur of Marcel Haagsman aan te spreken. Alle hulp is welkom.

En dan komen er nog diverse andere zaken op ons pad, om maar even te noemen de G teams van wie hun hele competitie dit jaar is stilgelegd, ontzettend jammer dat zij geen wedstrijden kunnen spelen. Ook word er op dit moment hard gewerkt om alle zaalhuur in orde te maken, vanwege corona is dat op dit moment ook een stuk lastiger dan normaal en werken we aan de uitvoering van het nieuwe jeugdbeleid en aan het verder invullen van de scheidsrechterscommissie.

Al met al zijn het drukke en uitdagende tijden.

Helaas zien we u niet op het veld voorlopig, maar voor vragen zijn wij via de bekende kanalen altijd bereikbaar.

Met sportieve groet,