Bar bel weer terug bij de eigenaar!

09 October 2020 13:11

De bel was verdwenen en dook weer op bij de veiling op 19 september op het Tempoveld. Nadat de bel in de “verkeerde handen” dreigde te vallen wisten Ben en Peter hem voor de rechtmatige eigenaar te behouden. Aangezien de eigenaar, Bas, nog steeds ziek thuis is kon hij daar zelf niet voor zorgen.

Na een opkapbeurt en gegraveerde tekst is de bel weer aan Bas overhandigd. Wat was die er blij mee!

Geschiedenis

In de jaren ’70 van de vorige eeuw was de Tempo kantine (de Totobel) en het veld waar nu de woonwijk is achter de Limeshal. Daar werd veel geld bij elkaar gebracht om de “nieuwe” kantine te bouwen zoals deze nu op de Olympiaweg staat.

Tot in de late uurtjes was het vaak gezellig en om daar meer ruchtbaarheid aan te geven schafte Bas deze bel aan. De bel is daarom te danken aan oud-leden en leden die nu ook nog lid zijn van Tempo.

Zoals Bas nu weer zegt en op de bel voor eeuwig staat: “Op zichzelf gaan we nu verder met het volgende gebeuren”